nieuwsbode-krant-rosanne-hoogland-masterchef-head
Recepten

Rosanne in MasterChef

Ja! Ik sta in de krant! Super leuk om jezelf terug te zien in de Zeister Courant en ook een beetje gek. Je staat natuurlijk niet elke dag in de krant. Hieronder een leuke foto, zodat de mensen die niet uit Zeist komen hier ook van kunnen genieten. Veel plezier! 

nieuwsbode-krant-rosanne-hoogland-masterchef-groot

 

 

Rosanne in MasterChef Holland 2015

Rosanne is een gepassioneerde amateurkok die thuis graag kookt voor haar vriend, vrienden en familie. Ze houdt ervan om te experimenteren in haar eigen keuken en om recepten te creëren.

Rosanne-in-MasterChef-Holland-2015Sinds 16 maart is er een nieuw seizoen MasterChef Holland. In de MasterChef keuken strijden 16 amateurkoks om de titel MasterChef Holland 2015. Dit jaar is er een deelneemster uit Zeist; Rosanne Hoogland.

Het koken heeft Rosanne meegekregen van haar vader. Samen de wereldkeuken verkennen en koken met veel kruiden. Gaandeweg groeide de interesse voor het koken en leerde ze meer dingen toe te passen.
Koken werd ook echt een vorm van ontspannen voor haar. Niet alleen zelf koken, maar ook kookprogramma’s kijken. MasterChef was dan ook een programma wat zij altijd volgde en stiekem droomde ze ervan om mee te mogen doen.
Toen ze zich had opgegeven durfde ze niet te dromen dat ze maanden later mee zou doen met het programma. Uit honderden aanmeldingen uitgekozen worden en door de audities heen komen is een hele prestatie. Ze kon het bijna niet geloven toen ze werd opgebeld en hoorde dat ze bij de laatste 16 kandidaten zat!

Rosanne is momenteel deeltijdstudente aan de Pabo in Utrecht. Voor MasterChef heeft zij haar studie op een laag pitje gezet. Haar grote droom? Zij hoopt met haar deelname aan MasterChef dat ze het onderwijzen en haar passie voor het koken kan combineren door kooklessen op scholen te gaan geven en workshops met kinderen te organiseren. Met haar blog www.kokenmetroos.nl wilt ze smaakvolle recepten delen voor jong en oud. Een blog waar mensen inspiratie uit kunnen halen en hopelijk zelf zin krijgen om een verse maaltijd op tafel te zetten. Ben je nieuwsgierig hoe het haar vergaat bij MasterChef? Volg Rosanne iedere werkdag om 18:30 uur bij SBS6.

Vorig blogbericht Volgend blogbericht

Andere blogberichten

Reacties

Laat een reactie achter