heelnieuwlandbakt
Een kijkje in mijn leven

Jureren bij Heel Nieuwland Bakt!

Zondag had ik de eer om te mogen jureren bij ‘Heel Nieuwland Bakt’. De wedstrijd is georganiseerd bij de voetbalclub ASC Nieuwland door Gabrielle Rack-van Ede en Kirsten Bredewoud. ASC Nieuwland doet mee aan de promotie voor een voedzamer assortiment in de voetbalkantine. Vijftig voetbalkantines in Nederland doen mee om gezondere voeding in de kantine aan te bieden, een initiatief van Vullen of Voeden. De voetbalclub die de meeste activiteiten organiseert en zich inzet voor een gezond assortiment kan hele mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is een nieuwe keuken voor de voetbalkantine ter waarde van €15.000 aangeboden door Jamie Magazine!

Vullen of Voeden, opgezet door Wilfred en Lili Genee, is een project dat ouders bewust wil maken
van gezonde voeding. Je bent Vullen of voeden boekwat je eet en vaak zijn we ons niet bewust van wat we allemaal binnen krijgen. We leven in een maatschappij waarin alles snel moet en het is heel makkelijk om uit ‘pakjes en zakjes’ te koken. Kiezen we ervoor om onze kinderen en onszelf te vullen of gaan we ervoor kiezen om voedzaam, verse en gezonde voeding tot ons te nemen.

ASC Nieuwland is heel goed op weg. Dankzij Gabrielle en Kirsten worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd om de gezonde voeding aan te prijzen in de kantine en de mensen bewust te maken van gezonder voeding in de kantine. ASC Nieuwland staat op dit moment op de
1e plek! Op 8 juni weten we welke voetbalkantine te nieuwe keuken wint.

Wij duimen voor ASC Nieuwland!

heelnieuwlandbakt1

 

Vorig blogbericht Volgend blogbericht